maandag 21 september 2009

nog een speciale kaart........


Deze kaart is gestempeld op aquarelpapier, met een stempel uit de Magnolia collectie en ingekleurd met Lettra Aqua Markers. Daarbij verschillende designs papier gebruikt om deze kaart af te maken.
De kaart heb ik gemaakt om te versturen naar mijn zoon en zijn vriendin die op die dag startte met het Zwangerschapsverlof. Aan de binnenkant van de kaart had ik een gedichtje geschreven over het starten van het Zwangerschapsverlof.
De kaart is al even verstuurd dus het wachten op ons kleinkind zal niet meer zo lang zijn..........

Creatieve groeten van, Bizzy B Francien

het valt niet mee .........................

Lang heb ik er over gedaan om een blog te starten, en ik vind het ook nog steeds hartstikke leuk , ik zou er echter wel vaker mee bezig willen zijn, maar door een gebrek aan tijd is dat er nog niet van gekomen. Maar vandaag wil ik toch wel weer wat laten zien;

Drie kaarten gemaakt op de computer, drie zeer verschillende, de bovenste als felicitaite voor een pasgeborene en de tweede voor een nichtje dat 1 jaar was geworden, de derde dat is duidelijk, voor iemand die 50 jaar is geworden.

De uitleg om deze kaarten te maken heb ik van Tineke Vissers. Zij heeft enkele boeken geschreven over het maken van kaarten op de computer.

Creatieve groeten van,
Bizzy B Francien

vrijdag 4 september 2009

bloemenkaart ook met blokjes......

Hetzelfde als de schelpenkaart maar dan met bloemen en andere kleuren....

creatieve groeten van,
Bizzy B Francien

schelpenkaart..............


Tja.....het strand gevoel weergeven, de schelpjes zijn gestempeld op uitgesneden witte blokjes correspondentiekaart, deze is bewerkt met dezelfde kleur stempelinkt die voor de schelpen gebruikt is. Deze schelpenkaartjes zijn geplakt op een zeegroen onderkaartje. de onderkaart is zeegroen, daarop weer een kaart van donker zeegroen en dan een correspondentiekaart die bestempeld is met letters en ook licht bewerkt is met stempelinkt. net genoeg om de witte kleur eraf te halen. dan de blokjes in een rand op de kaart bevestigen.

creatieve groeten van,
Bizzy B Francien