donderdag 11 maart 2010

Gold Certificaat Copic Markers.....

Zondag 7 mrt jl. zijn de Bizzy B's, Joyce en ik, naar Breda geweest om op een dag van Copic Nederland ons certificaat te behalen als Copic winkelier. We hebben hier de hele dag van 10.00u tot 17.00u hard gewerkt en hebben verschillende technieken gezien en uitgewerkt.
Het was een leerzame en ook een leuke dag waarin we gekeken hebben naar de verschillen in papier, verschillen die ontstaan door kleurtechnieken, schaduwen aanbrengen, werken met de blenderpen en het werken met de airbrush. Daarnaast zijn we natuurlijk ingelicht over de basis van de verschillende soorten Copic Markers en welke gebruiksdoelen ze hebben.


In april wordt de inschrijving gestart waarin jullie als onze klanten een bronzen certificaat kunnen behalen als Copic Designer (meer info op de blog van Nicole Verkooijen). Verder zal er een certificaat komen voor Copic demonstratrices (zilver).
Maar wij hebben vandaag beiden ons gouden certificaat in ontvangst mogen nemen. 

We liepen al langer met het idee rond om workshops te gaan geven en na het behalen van ons certificaat vandaag hebben we daar wel veel zin in gekregen. Daarom willen we bij voldoende belangstelling voortaan ook workshops gaan geven in het gebruik van Copic Markers ( en wie weet wat we nog meer willen en kunnen gaan doen in de toekomst, ideeen?). Voor Copic Markers moet het in ieder geval een basistechnieken workshop worden waar we willen uitgaan van de beginner die wel serieus met de Copic Marker wil werken. We weten nog niet precies hoe we het vorm gaan geven, maar we willen in ieder geval graag weten of er mensen interesse hebben.

We gaan het in ieder geval hebben over papiersoorten, schaduwen en het gebruik van de blenderpen. Daarnaast zal er zeker de mogelijkheid zijn om te pionieren met de Copic airbrush. Indien interesse willen we de workshop zo organiseren dat er een hele mooie basisset Copic markers met u naar huis kan! Dus dat wordt nog eens een all-in arrangement!

Dus wil je informatie over de workshops stuur dan even een mailtje naar info@bizzybs.nl.

Binnenkort verschijnt er een logo op onze blogs om te bewijzen dat we gecertificeerd zijn!

creatieve groeten van,
Bizzy B Francien

Geen opmerkingen:

Een reactie posten